Безплатна доставка тази седмица
Безплатна доставка тази седмица

ДОСТАВКА

Доставката на заявената и заплатена стока е безплатна за територията на Република България  и се извършва на посочения от купувача адрес при извършване на заявка (поръчка) на продукт. 

Възможна е доставка на продукти на адрес извън територията на страната, след допълнително уточнение с консултант на БГ ТАРГЕТ.

Срок на доставка:

- време за обработка на поръчката от 5 до 10 работни дни.
- срок за изпращане, от 2 до 8 работни дни.
- директен инпорт от 15 до 35 работни дни, след датата на обработка на поръчката и изпращане на стоката. (Средно време за доставка общо 20-30 работни дни. Причината е големия интерес към продуктите.)

В този срок не се включват официалните празници в Република България.

За по-бърза от стандартната безплатна доставка, но с допълнително заплащане, е необходимо да се свържете с консултант на БГ ТАРГЕТ чрез имейл sales@bgtarget.com, за да получите инфрмация за цените и сроковете на платената доставка. Такава доставка се осъществява куриерски фирми като DHL, EMS, TNT, UPS и др.

Стоката се предава на адреса, посочен в заявката от потребителя за доставка на стоката или в съответния пощенски клон. Доставката се извършва от Български пощи или друга куриерска фирма.

Проследяване на пратка: 

За да проследите своята поръчка, моля, използвайте връзката в имейла за доставка, който сте получили при извършване на поръчката.


ГАРАНЦИЯ