Безплатна доставка тази седмица
Безплатна доставка тази седмица

ГАРАНЦИЯ

Всички чадъри имат 1-годишна гаранция.

Ако чадърът се окаже повреден в рамките на това време, поради дефекти в изработката или материалите, ЩЕ ГО ЗАМЕНИМ С НОВ - БЕЗПЛАТНО!

Моля, имайте предвид, че случайните повреди и неправилното използване на чадър, не са обхванати от нашата гаранция.

Повредата, причинена от неправилна употреба, включително износване и разрушаване, не е покрита от нашата гаранция. Всички чадъри са преминали през задълбочени тестове и контрол на качеството на ниво производител.

Забележка: Поради разликата между цветовете на различните монитори на различни марки лаптопи, компютри, таблети или различни марки телефони, снимката може да не отразява действителния цвят на елемента. Гарантираме, че стилът е същият, както е показано на снимките.

Възможно е леко нюансиране на цветовете реалност-снимка, в зависимост и от настройките на монитора.


НАПРИМЕР:

ПРАВИЛА ЗА ВРЪЩАНЕ НА ПОВРЕДЕН ПРОДУКТ

Всички претенции за повреда по време на доставката, трябва да се подадат до БГ ТАРГЕТ на имейл адрес sales@bgtarget.com в рамките на 48 часа от датата на получаване на продукта.

Ако в рамките на този срок, не бъдат докладвани и доказани щети, БГ ТАРГЕТ не носи отговорност за подмяна и възстановяване на повредения продукт.

Доказателства за повреда могат да бъдат само видео и снимков материал. Това се отнася само за стоки, закупени от този сайт.

ДОСТАВКА