Революционният чадър "Hands Free" вече и в България!

 Чадърът, който стана световен хит и завладя цяла Америка, вече е достъпен за продажба и у нас, но за сега само онлайн.

Продуктът, който ви представяме, е истинска революция в производството на чадъри. С появата си на пазара, буквално обърна света на чадърите с главата надолу!

С уникалната си структура на рамката, реши проблем съществуващ над 3000 години - вечното стичане на капки вода по дрехите, автомобила или у дома.

 Той има същия външен вид като нормален чадър, но обратна система на рамката за отваряне и затваряне, което ви позволява да останете сухи, когато го затворите. 

И не само това!

Изключително устойчив е при силен вятър. Специално изградената му конструкторна опъваща система против вятър, го прави устойчив при скорост на вятъра до 80 км/ч.

 

Изработен е от 2 пласта плътен плат с висококачествено водоустойчиво и водоотблъскващо покритие, допълнен с най-висок клас UV защита.

 

И още! 

Не търсете повече място за вашия чадър! Той ще си стои там където го оставите, без да тече вода от него! Двупластовият обърнат чадър може да стои изправен сам, когато нямате подходящо място където да го оставите.

 

 

А най-важното е, че ще държи влагата от вътрешната си страна, след като сте го затворили.Чадърът има вграден ергономичен бутон за ръчно отваряне и затваряне.                      

И това не е всичко!

Удобната му ергономична "Hands Free" (Свободни ръце) дръжка ви позволява да освободите ръцете си, за да държите стабилно и удобно чанта или мобилен телефон. Благодарение на специалната си дръжка, чадърът се задържа здраво на китката, без да е необходимо да се държи.    

 

                                                                    

И не на последно място!

Чадърът има голям размер - 105 см диаметър, което позволява свободно ползване и от двама човека.

 

 Традиционните чадъри се чупят лесно, могат да ви намокрят при затваряне, нямат удобен начин за закрепяне и съхранение, а използването им при силен вятър, е просто невъзможно!


Вижте разликата във видеото:

 


И да обобщим основни причини, поради които определено трябва се сдобиете с този чадър-мечта:


1. Никога повече няма да имате капки вода по дрехите, в дома или в автомобила.

2. Устойчив е на вятър до 80 км/ч.

3. Двата слоя плат не позволяват влагата да достигне до вас, а при слънчево време имате най-високата UV защита.

4. Няма да търсите повече място за вашия чадър! Той ще си стои там където го оставите, без да се стичат капки вода от него!

5. Ергономичната му "Hands Free" (Свободни ръце) дръжка ви позволява да освободите ръцете си. Чадърът се закрепва здраво на китката на ръката, без да е необходимо да се държи.

6. Голям размер - 105 см диаметър, което позволява свободно ползване и от двама човека.

7. Вграден ергономичен бутон - с едно копче, лесно отваряте и затваряте.

Съвременният свят предлага разнообразие от решения, които правят живота по-лесен. Този продукт е именно такъв! 

Със стилният си и оригинален дизайн, чадърът е креативно решение за подарък за вашите родители, приятели, колеги и близки.

Улеснете живота си, като изберете и поръчате този уникален чадър "СВОБОДНИ РЪЦЕ" от НАШИЯ КАТАЛОГ  с 39 цвята .Безплатна доставка за цялата страна!

За доставки извън България, моля свържете се с нас!

РАЗГЛЕДАЙ ЦЯЛАТА КОЛЕКЦИЯ ЧАДЪРИ ТУК